Estem molt emocionats d’anunciar la segona edició de l’Ànima Jove festival Internacional de curtmetratges d’Altafulla. Després de l’èxit de la primera edició, estem ansiosos per veure les increïbles creacions que ens esperen enguany. El període d’inscripcions va tancar el 6 d’octubre i hem rebut un total de 145 curtmetratges, procedents de 22 països. Cal destacar que la majoria de les inscripcions provenen d’Espanya i França, però també hem rebut treballs de Sud-àfrica, Mèxic, Ucraïna, Nova Zelanda, Lituània, entre altres

Ara ens toca revisar i avaluar totes les inscripcions. Després d’un procés de selecció minuciós, tindrem els curtmetratges que formaran part del nostre programa.  Aquest any, la mostra es converteix en un festival amb seccions competitives i el públic serà qui decidirà el guanyador/a de cada una d’elles.

Seguiu atents al nostre lloc web i xarxes socials per a obtenir més actualitzacions i notícies emocionants sobre l’Ànima Jove. 

Ja queda ben poc! La segona edició de l’Ànima Jove festival Internacional de curtmetratges d’Altafulla se celebrarà el 26 i 27 de Gener de 2024 a Altafulla. Anoteu-ho a les vostres agendes. No podeu faltar!