Avui estem emocionats de compartir amb vosaltres la nostra nova iniciativa:

l’ASSOCIACIÓ ÀNIMA JOVE, i com estem treballant per continuar promovent l’art de l’animació a la província de Tarragona.

L’ÀNIMA JOVE és molt més que un festival de cinema; és una plataforma dedicada a fomentar la cultura i l’art a través del món de l’animació. El nostre Festival Internacional de Curtmetratges d’Animació d’Altafulla és el cor de la nostra activitat, un esdeveniment que reuneix creadors i amants de l’animació en un espai d’inspiració i intercanvi. 

No obstant això, la nostra missió desde l’ASSOCIACIÓ ÀNIMA JOVE no s’atura aquí. A més d’organitzar esdeveniments, també estem compromesos amb el suport als creadors locals. El nostre espai segur permet als talents emergents mostrar les seves creacions i connectar amb altres professionals de la indústria. I per aquells que volen aprendre i créixer, oferim una àmplia gamma d’activitats formatives, des de masterclass fins a cursos especialitzats, tot amb l’objectiu d’enriquir el coneixement del món de l’animació. 

Us convidem a acompanyar-nos en aquest viatge apassionant i descobrir tot el que l’ÀNIMA JOVE té per oferir. No dubteu a seguir-nos a les nostres xarxes per estar al dia de totes les novetats i participar activament a la nostra comunitat.

Gràcies per formar part del nostre projecte i per ajudar-nos a fer realitat la nostra missió d’inspirar, connectar i enriquir el món de l’animació a Tarragona i més enllà.

Fins aviat!