Estem encantats amb la selecció de curts que tenim en aquesta edició de l’Ànima Jove Festival Internacional de Curtmetratges!

El reconeixement en forma de seleccions i premis forma part del viatge que duen a terme totes aquestes produccions per tot el món. N’hi ha que, pel seu contingut, poden entrar millor en l’editorial d’un festival o un altre. Sempre és difícil saber què marcarà l’èxit de la distribució de l’obra.

Però un baròmetre important per saber les millors produccions de l’any és sens dubte els premis més reconeguts pel gran públic, tal com els BAFTA, CESAR, OSCARS o els GOYA.

Doncs estem d’enhorabona! Ja que aquest any podrem gaudir dins de la nostra mostra de quatre de les cinc pel·lícules nominades a millor curtmetratge d’animació als GOYA 2023.

Dins de la Secció Infantil, tindrem “La Primavera siempre vuelve” d’Alícia Núñez. A la Secció Documental, tindrem “La Prima Cosa” de O. Al Abdul Razzak i S. Ukrainitz. I a la Secció Ficció, podrem veure entre d’altres “Loop” De Pablo Polledri i “Amanece la noche más Larga” de Lorena Ares i Carlos Fernández de Vigo.

Els hi volem transmetre la nostra enhorabona per aquesta nominació. Que tinguin molta sort!

Quin és el millor curt d’animació de l’any per l’Acadèmia? El dia 11 de febrer sortirem de dubtes.

https://www.premiosgoya.com/37-edicion/nominaciones/por-categoria/cortometraje-de-animacion/