Aquest divendres 26 de gener comença la segona edició de l’Ànima Jove, Festival Internacional de Curtmetratges d’Animació d’Altafulla, i en tenim moltes ganes.

Arrencarem a les 18:00 amb el Bloc 1, format per la Secció Documental i la Secció Panorama. Aquest bloc tindrà un cost de 5€. i és per a majors de 16 anys. Dues hores de curtmetratges per anar agafant el to a la segona edició del festival.

Seguirem el dissabte 27 al matí, a partir de les 11:00, amb el Bloc 2. Començarem amb el taller CreÀnima pels més petits i, seguidament, veurem els treballs fets al CreÀnima LAB al passat mes de desembre. Després tots junts podrem gaudir dels curtmetratges de la Secció Infantil. Tot el segon bloc és gratuït pels infants i amb un cost pels adults acompanyants de 5€.

A la tarda, serà l’hora de la Secció Ficció. 12 curtmetratges en dues sessions a on podrem veure peces nominades als Premis Goya 2024: Txotxongiloa, Todo Bien, Todo Está Perdido i Becarias.També tot aquest tercer bloc per un cost de 5€.

Resumint … quines ganes tenim de veure-us!

Qui s’anima?

Podeu comprar les entrades a la següent direcció:

ENTRADES

No esperis que t’ho expliquin!

Viu l’Ànima Jove!!